facebook instagram arrow-left

Specialtillverkade möbler

Kanske behövs bara en liten ändring.

Även om vi har en möbelkollektion med standardmått, standardkulörer och standardmaterial har vi i de flesta fall goda möjligheter att anpassa dessa parametrar för att möbeln ska passa så bra som möjligt hos dig.

Specialmått

Många av våra möbler går att få i specialmått, alltså kan du i många fall själv bestämma vilka mått möbeln ska ha. Vanliga möbler som våra kunder önskar få i specialmått är soff- eller matbord. Hör av dig till oss eller din närmsta Olby-butik för hjälp med detta.

Olja, Vax, Såpa eller valfri NCS-kulör

Vi har valt ut träslag, kulörer och ytbehandlingar i vår materialkollektion som passar våra möbler och vår tillverkning. Alla dessa är mattlackade för att hjälpa dig till en underhållsfri yta. Däremot tycker vi att det är otroligt vackert med naturligt behandlade möbler, något vi gärna gör. Det betyder att vi gärna oljar, såpar eller hårdvaxar din möbel om du önskar det, uppge det vid beställning. Möbler i valfri NCS-kulör är också något vi erbjuder. Hör av dig till oss eller din närmsta Olby-butik för hjälp med detta.

Vi tillverkar din egenritade möbel

Hittar du inte det du söker i vår befintliga kollektion finns det ytterligare möjligheter. Vi tillverkar specialritade möbler. Så om du har en skiss på en egenritad möbel hjälper vi gärna till att tillverka den. Så här går oftast den processen till:

  1. Kontakta oss.
  2. Skissmöte – Detta måste inte ske fysiskt utan kan fungera via mail och telefon. Bra om det finns en tanke och enkel skiss på vad som önskas till detta tillfället. Vi pratar igenom detaljer och kommer fram till mer exakt hur möbeln/inredningen ska se ut.
  3. Ritning & offert – vi gör en ritning som skickas för korrektur och skickar samtidigt med ett pris på vad tillverkningen kommer kosta.
  4. Godkännande och produktionsstart – när ritning och offert är godkänd startar vi produktionen som vanligtvis tar 6-8 veckor.

Ta kontakt

Vi vill gärna hjälpa dig med den perfekta möbeln
Kontakt