facebook instagram arrow-left

Vår möbelverkstad

Med stolthet och kärlek till detaljer och genuina material.

Småskaligheten är vår styrka

Vår möbelverkstad är något helt unikt. Känslan när du kliver in är fantastisk. Lukten av trä, positiv atmosfär och människor som skapar möbler med perfektion. Detta är en upplevelse. Det gamla bageriet som ursprungligen fyllde lokalerna har lämnat spår. De kaklade väggarna finns kvar och pryder verkstaden medan de gamla bakplåtsställagen numer används som torkställ i vår lackering.
Här driver vi idag en småskalig möbelproduktion.

Det är småskaligheten som är vår styrka. Den gör att vi kan fokusera mycket på vad du som kund har för önskemål och visioner. Vi vill tillverka möbler till dig som du vill leva med under många många år. Då är detaljerna viktiga och genom vår småskalighet tillåts vi sätta fokus på de.

Förutom att vi tillverkar möblerna ur vår kollektion finns det kunder som önskar en helt egenritad möbel eller inredning och kommer till oss för att få hjälp med detta. Dessutom genomför vi en hel del möbelrenoveringar. När en Olby-möbel har använts under 25-30 år finns det många kunder som skickar tillbaka den till oss för att få en ny ytbehandling och i största allmänhet fräscha upp möbeln.

Vilka vi är ser ni här.

Fråga gärna

Vill ni veta mer om vår produktion?
Kontakt